SMASH THE CAKE

Gaudeix dels moments més divertits del primer any.

Seguiment: Les sessions de seguiment es poden fer als 4,8 i dotze mesos. On? Es faran al nostre estudi, on crearem els escenaris per capturar l’essència d’aquell moment de cada etapa. Què portar? Disposem d’attrezzo, tota mena de roba i complements per al bebè, recomanem també portar algunes peces de roba o complements amb colors neutres, per la sessió de 12 mesos. Us orientarem per la sessió del seu primer any i per celebrar-ho com es mereix. Us enviarem un qüestionari per saber si te intoleràncies alimentàries, etc.. Per la sessió amb pastis.

NEW BORN

Capturem els moments més dolços del teu bebé.

És un moment que no es pot repetir, aconsellem programar la sessió del nadó durant els primers quinze dies del naixement d’aquest, capturem els moments més dolços del teu bebé. Aquest tipus de sessió són les més llargues, la major part de les vegades invertim aquest temps per atendre el nostre estudi està preparat amb totes les comoditats, tant per al bebè com per als pares.

EMBARÀS

Et guiarem en tot moment.

Les sessions d’embaràs recomanem fer-les entre la setmana 25 a 34, per això és important planificar la sessió amb antelació, són sessions molt boniques i es fan sense pressa, amb temps suficient per poder capturar les millors imatges de fotografia d’embaràs. Es poden fer tant a l’estudi com a l’exterior i no cal dir que hi pot participar la parella i també si hi ha germans o mascotes.

FAMÍLIA

TREBALLEM FINS L’ÚLTIM DETALL

Treballem fins a l’últim detall, tant amb disseny com amb maquetació. És un bon moment per fer un reportatge fotogràfic de família, capturem la calidesa i l’alegria d’estar junts i també d’aquesta etapa de la preadolescència, que us queda per a tota la vida.

NENS A L’EXTERIOR O ESTUDI

¿És el seu aniversari o simplement están preciosos?

Les sessions de nens són molt divertides, es poden fer a l’estudi o a l’exterior, l’ideal es quan tenen 2 anyets, però es pot fer quan es vulgui.

COMUNIONS

És una etapa que mereix ser recordada sempre, no deixis que passi…

També és pot fer a l’estudi o a l’exterior, la sessió es fa amb un més o més abans de fer la comunió per així poder tenir l’àlbum o els recordatoris al seu dia. A l’estudi oferim un entorn perfecte per a fer retrats de comunió atemporals, amb un enfocament de llum natural i fondos neutres, ens enfoquem a ressaltar la innocència i la personalitat única de cada nen o nena.

A l’exterior, la zona de l’Urgell i el seu entorn ofereix uns escenaris naturals incomparables per aquest tipus de foto, jardins, camps verds i carrers històrics, que serveixen, com a decoració natural, ideal per a capturar moments espontanis i plens de vida.

NADAL

M’encanta captar la màgia de les criatures, trencar la monotonia i gaudir al máxim de cada moment. 

Les sessions de Nadal, són un conte fet realitat, som especialistes amb fotos d’infància i sabem que per treballar amb quitxalla hem de crear un ambient molt càlid i relaxat i dedicar també el temps necessari per poder reflectir les emocions que aquestes dades nadalenques desperten a les nenes i nens.

REPORTATGE DE BODA 

Profesionalitat i un punt de vista personalitzat.

La nostra feina és el resultat de molts anys de treball i il·lusió, estimo la meva feina i m’agrada plasmar amb imatges la il·lusió d’aquest dia tan important per a les parelles. Les sensacions que es reflecteixen, l’amor de les vostres mirades i dels vostres gestos, l’emoció d’aquest dia irrepetible. Apostem per la creativitat i per l’afany de superació per crear unes bones fotografies de boda, originals que formin part del vostre àlbum. Cada boda és única i cada parella té una història per a explicar, m’agrada escol taros, conèixer-vos i personalitzar cada detall, perquè el documental del dia de la vostra boda sigui un fidel reflex del millor dia de les vostres vides.