LA MEVA HISTÒRIA

Filla de fotògraf, començo al món de la fotografía des de ben joveneta, seguint els passos del meu pare.

Em considero una apassionada de la meva feina; no concebo la vida sense tenir una càmera a les meves mans. Els meus dos fills l’Anna i l’Eduard i el meu marit, el Miquel, són el meu motor, gràcies al fet que sempre m’han recolzat i m’han fet ser millor persona i fotògrafa.

El meu pare, quan jo només tenia disset anys em va introduir al gremi de fotògrafs de Lleida, allí vaig estar rodejada de grans professionals que m’han ajudat en aquest camí.

Vaig cursar els meus estudis al Centre de la Imatge de Barcelona, després amb el temps em vaig especialitzar a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya amb els temes de Retrat, Fotografia Industrial, Digitalització i Reciclatge Professional.

Sóc molt exigent i perfeccionista amb la meva feina. M’agrada la gent i sobre tot la quitxalla, curiosa i molt observadora, per la meva faceta professional i artística, això fa que pugui donar una imatge creativa, diferent i atractiva per al client i també ajudar al camí del reconeixement i l’autoestima de cada persona.

Com a fotògrafa estic emocionada de compartir els meus coneixements i ajudar-te a trobar els teus objetius fotogràfics. Especialitzada amb reportatges de boda, fotografia de nens, també per als que no fan la comunió, però volen un record d’aquesta edat.

M’agrada centrar-me en capturar aquests moments inoblidables a la vida d’algú, moments indescriptibles i únics en el temps, on les rialles, sentiments, i les emocions queden congelades per sempre en una fotografia.